• Jyrätie 8 A, 13500 Hämeenlinna
  • 045 312 5400
  • jyratienliikuntahallitoy@pp.inet.fi

Ajanvaraus

Toimi näin:

Lue nämä ohjeet huolellisesti ennen siirtymistäsi ajanvaraukseen luomaan tunnusta, sekä varaamaan tuntia sulkapallohalliin. Jos sinulla tulee kysyttävää varauksesta niin voit aina kääntyä meidän toimiston puoleen aukioloaikoina tai lähettää kysymyksesi sähköpostilla.

1. Luo käyttäjätunnus.

2. Osta tuote verkkokaupasta. HUOM! Tuotteen ostaminen ei vielä tarkoita, että olet varannut kenttää. Voit varata kentän ostamallasi tuotteella myös myöhempänä ajankohtana.

3. Varaa kenttä. Varaa haluamasi kenttä ostamallasi tuotteella. HUOM! Yhdellä käyttäjätunnuksella ei voi varata kuin yhden kentän tuntia kohden. 

4. Saavu paikalle, kun olet ostanut tuotteen ja varannut kentän. Saat ovikoodin sähköpostiisi samalla, kun olet ostanut tuotteen verkkokaupasta.

5. Näppäile ovikoodi saapuessasi, vaikka ovi olisikin avoinna. Näin teet kirjautumisen halliin ja järjestelmiin oikeaoppisesti.

Varaa kenttä tästä »

Olemme avoinna

Sulkapallohalli on avoinna 6-22 välisenä aikana. Kuntosalille pääsee kuntoilemaan 5-24 välissä.

Toimisto on avoinna maanantaista torstaihin klo 16-20 ja perjantaisin klo 16-19. Henkilökuntaa on paikalla vain iltaisin.

Kulunvalvonta

Sulkapallohalliin ja kuntosalille voi tulla omalla Enkoran koodilla / kulkukortilla riippuen tuotteesta, jonka olet ostanut.

Maksutavat

Meillä voit maksaa mm. Smartumin liikuntaseteleillä, ePassilla, Edenred -kortilla, Eazybrakella, tykyseteleillä sekä mobilepaylla. Verkkokaupassa maksut Mobilepaylla, pankki- ja luottokortilla tai verkkopankin välityksellä. 

Sulkapalloa hyvien kulkuyhteyksien päässä

Hallilla on ilmainen pysäköinti ja julkisilla kulkuvälineillä pääsee lähelle.
Katso tarkemmin Hämeenlinnan kaupungin reittioppaasta »